FRANCK FIFE Afp
FRANCUZ NA ODLASKU?

Mbappe bi mogao napustiti Pariz samo u jednom slučaju! Pochettino poručio: ‘On je još uvijek naš igrač‘

‘U nogometu se svaki da svašta priča. Naš predsjednik i Leonardo su bili jasni‘
Piše: SNObjavljeno: 30. kolovoz 2021. 07:27

Momčad Paris Saint-Germaina u četvrtom je kolu bila blja od Reimsa u gostima, a utakmica će ponajviše ostati upamćena po debitantskom nastupu Lionela Messija u dresu PSG-a. Messi nije bio u početnoj postavi već ga je Mauricio Pochettino ubacio u 66. minuti umjesto Neymara.

U tom je trenutku pobjednik dvoboja već bio odlučen, jer je Kylian Mbappe postigao oba pogotka za uvjerljivu prednost Parižana. Nakon utakmice trener Mauricio Pochettino bio je uvjeren kako će mladi Francuz ipak ostati u Parizu bez obzira na velik interes Real Madrida.

S druge strane sportski direktor kluba, Brazilac Leonardo je otkrio kako je u klub stigla ponuda 'kraljeva' od 160 milijuna eura koji je PSG odbio te je također naveo kako bi se o eventualnoj prodaji razmislilo ukoliko stigne neka bogatija ponuda.

image
FRANCK FIFE Afp

- Mbappe je naš igrač. U nogometu se svaki da svašta priča. Naš predsjednik i Leonardo su bili jasni. On je još uvijek naš nogometaš i iznimno sam sretan što je s nama. On je jedan od najboljih i veliki poklon za nas - rekao je Pochettino.

Također valja istaknuti kako bi se Mbappe u idućih 48 sati trebao priključiti francuskoj reprezentaciji koju očekuju tri kvalifikacijska susreta za SP 2022. godine.

Linker
06. svibanj 2024 00:20