Niko Kovač je dobio otkaz u Monacu, a to se nije svidjelo navijačima

 VALERY HACHE Afp
NAKON POTRESA U MONACU

Navijači bijesni zbog - Nike Kovača: ‘Sramota! Kakva nesposobnost! Pa imamo igrače za drugu ligu‘

Najvjerniji fanovi francuskog prvoligaša jasno su dali do znanja što misle o hrvatskom stručnjaku
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2021. 18:19

Nekadašnji kapetan, a onda i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač više nije trener Monaca. Francuski prvoligaš mu je, javili su tamošnji mediji u četvrtak, dao otkaz usprkos dobrim rezultatima koje ima s klubom.

Iako uprava Monaca misli da je napravila dobar potez, on se nije svidio onima kojima je do kluba naviše stalo. Kovačev otkaz je razbjesnio navijače koji od uprave traže da ga vrate i prozivaju ih zbog nesposobnosti.

"Hoćemo Kovača!", jasna je poruka navijača koji dodaju:

"Otpustili ste jedinog sposobnog čovjeka u klubu. Doveo nas je u Europu, do prvog mjesta u Europskoj ligi i sve to s igračima za drugu nizozemsku ligu, uz tri-četiri iznimke, a vi ga otpustite? Kakva nesposobnost!".

Ovo su tek neki sažeti komentari navijača, ali i ostali idu u sličnom tonu.

"Ti dečki žele igrati u velikim klubovima, osim onda kad imaju trenera koji ih tjera da rade naporno. Na kraju će se male djevojčice u svlačionici žaliti šefu da otpusti trenera. Sram vas bilo što ste otpustili Kovača zbog ovih malih princeza! P.S. Kakve ste to igrače vratili bez veze?! Oni su problem, a ne Kovač!"

Podsjetimo, hrvatski je trener Monaco preuzeo u srpnju prošle godine i doveo ga do trećeg mjesta u francuskom prvenstvu i finala Kupa u kojem je bolji bio bogati PSG. Monaco je i ove sezone na visokom šestom mjestu, ali Kovaču uprava zamjera loš odnos s ponajboljim igračima poput kapetana Wissama Ben Yeddera ili veznjaka Youssoufa Fofane. To ga je, izgleda, na kraju koštalo posla.

Linker
26. travanj 2024 07:45