Igor Tudor

 NORBERT SCANELLA/PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
MARSEILLE BRILJIRA

‘Nevjerojatno, nevjerojatno, nevjerojatno!‘ Tudora oduševio igrač koji bi mogao biti veliki adut u lovu na PSG

Hrvatski trener pohvalio je prve minute svog novaka, jednog od tri pojačanja koje je doveo u siječnju
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 02. veljača 2023. 06:19

Marseille gazi u prvenstvu Francuske, a Igor Tudor ne skriva sreću nakon pobjede u Nantesu (0:2).

- Odigrali smo odličnu utakmicu, nikad nije lako u Nantesu. Mogli smo zabiti pet golova u drugom poluvremenu. Čestitke mojim igračima - rekao je Tudor.

Samo tri dana nakon što je formaliziran njegov dolazak, Azzedine Ounahi već briljira s Olympiqueom iz Marseillea. Doveden je za 8 milijuna eura, a marokanski ofenzivni veznjak upisao je gromoglasan debi. Ušao je u 73. minuti igre umjesto Alexisa Sancheza. I zabio do kraja fantastičan pogodak nakon što je dva puta sjajno "zavaljao" suparnika Andreu Girotta.

image

Azzedine Ounahi

SEBASTIEN SALOM-GOMIS Afp

Prvi nastup Marokanca očito nije ostavio ravnodušnim Igora Tudora. Na pitanje kanala Prime Video nakon posljednjeg zvižduka, hrvatski trener pohvalio je prve minute svog novaka, jednog od tri pojačanja koje je doveo u siječnju, zajedno s ukrajinskim ofenzivnim veznjakom Ruslanom Malinovskim i portugalskim napadačem Vitinhom.

- Da, uživao sam u njegovoj izvedbi. Znamo da ima taj talent. Nije još potpuno fizički spreman. Mora se prilagoditi našem načinu igre. Trebat će vremena, ali njegov talent je tu. Znali smo da je ondje. Nevjerojatno, nevjerojatno, nevjerojatno! - poručio je Tudor.

Azzedine Ounahi je eksplodirao u očima šire javnosti tijekom Svjetskog prvenstva 2022.

Linker
27. travanj 2024 05:27