Lyon i Monaco gužva
 YOUTUBE
POPUSTILI SU ŽIVCI

Video: Javio se i Kovač nakon makljaže kakvu Francuska ne pamti! ‘Znam tko je započeo čitavu gužvu...‘

Utakmica Monaca i Lyona imala je buran završetak u kojem je čak četiri igrača dobilo crvene kartone
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2021. 12:39

Nakon što je glavni sudac Clement Turpin označio kraj derbija 35. kola francuskog nogometnog prvenstva u kojem su snage odmjerili Monaco i Lyon, situacija se poprilično zakomplicirala. Ne samo u borbi za naslov prvaka, već i na samom terenu, dok su igrači obje momčadi još bili na travi stadiona Lous II u Monte Carlu.

Tako se od brojke jedan u rubrici crvenih kartona sve skupa popelo na - pet. Izgubili su živce domaći nogometaši koje s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, a Turpin je nakon što su se igrači razdvojili pokazao crvene kartone Geubbelsu i Pellegriju iz Monaca, odnosno De Scigliju i Marcelu, prvotimcima iz Lyona. U utrci za titulu prvaka sada su ostali Lille i PSG. Doduše, i Monaco još uvijek nekom ludom matematikom i posrtajima favorita može do titule...

Uglavnom, cijelu utakmicu je tinjalo, još od crvenog kartona kojeg je u 70. minuti dobio Lyonov Caqueret, ne bi li eskaliralo nakon završetka dvoboja.

- Nisam vidio sve to što se dogodilo tada. Znam da su moji igrači okružili jednog Lyonovog i da je počela rasprava, ali ne bih rekao da smo mi započeli tu gužvu. Znam tko je počeo, ali neću reći. Dobili smo po dva crvena kartona, no Lyonovi su igrači sve inicirali - rekao je Kovač nakon utakmice.

Dodao je i da nikad nije ni razmišljao o tituli prvaka:

- Nisam o tome nikad govorio. Nama je cilj bio treće mjesto i Liga prvaka, a to i želimo ostvariti. Lille i PSG se bore za naslov - rekao je.

Linker
22. travanj 2024 18:05