SVE MANJE POPULARAN

Legenda Spursa poručila: 'Ako se Luka želi duriti onda neka trune na klupi!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2012. 16:56

Iako se Luka Modrić vratio u London i započeo s treninzima, sve je izglednije kako su mu to posljednji dani u Spursima i kako je njegov odlazak u redove Reala sve bliži. Njegov trenutačni klub nalazi se na pripremama u SAD-u, a trener Villas-Boas već je ranije napomenuo kako je Luka izvanredan grač te kako još uvijek računa na njegove usluge.

S druge strane, legenda kluba, Cris Waddle, ne slaže se u potpunosti s tim te je predsjedniku Danielu Levyju poručio:

- U zadnjih nekoliko godina, Daniel Levy radi jako dobar posao u Spursima! Ako se igrači žele duriti i sjediti u rezervama, Tottenham je dovoljno velik da to prihvati i poruči igračima - dok ne dobijemo odgovarajuču odštetu za vas vi možete ili igrati ili sjediti na klupi, kazao je Waddle te nastavio:

- Bilo bi jako loše za klub da izgubi igrača kakav je Luka Modrić, ali u današnjem nogometu za 35 milijuna funti možete dobiti dva vrhunska igrača. Luka je dobar igač, ali on je u prošloj sezoni u 36 utakmica u prvenstvu zabio samo 4 gola, on jednostavno nije gol-igrač. On je tehnički vrlo jak igrač koji voli imati loptu u nogama i volim to kod njega, kažem, bilo bi lijepo kada bi ga Spursi zadržali, ali ako ode nije tragedija, treba se okrenuti tržištu io dovesti pojačanje koje će se dobro uklopiti u Tottenhamov stil igre, kazao je Waddle.

Linker
24. rujan 2024 20:28