ANTE CIZMIC Cropix
LUDILO CROTTERDAMA

Jedna od najvećih invazija Hrvata ikad: Navijači su već krenuli, stižu nove ulaznice i sva sila poznatih

Ako ste pomislili da je polufinale bilo ludo - pripremite se za novu dozu urnebesa
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 17. lipanj 2023. 14:30

Koliko doznajemo iz HNS-a, na tribinama se u nedjelju očekuje dvadesetak tisuća "kockica", međutim, s obzirom na snalažljivost ta će se brojka sigurno zaokružiti na 25 tisuća frenetičnih, "vatrenih" grla, koja će Hrvatsku gurati prema prvom trofeju u povijesti. Uostalom, uz već one stacionirane u Rotterdamu, danas je iz Hrvatske krenula nova karavana automobila, kombija i autobusa, pa se tulum očekuje već od ranih jutarnjih sati po centru ovog nizozemskog grada. Rotterdam će, dakle, i u nedjelju postati - "Crotterdam"!

Ujedno, pak, u ložama De Kuipa bit će čelnici UEFA-e, predvođeni Aleksanderom čeferinom i Zvonimirom Bobanom, a u centralnoj loži, prema najavama iz Saveza, osvanut će i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, kao i nekoliko ministara iz Vlade. Premijer Andrej Plenković zasad nije najavio svoj dolazak...

image

Predsjednik RH Zoran Milanović i supruga Sanja Musić Milanović bili su na Svjetskom prvenstvu u Kataru

TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

Kako god, lako je zaključiti da nas očekuje još jedna velika i pamtljiva predstava u jednom od najvećih invazija naših navijača od samostalnosti. Nakon što su Katar propustili, Nizozemsku nisu ni mogli, ni željeli propustiti. Očekivano. Kulisa je, dakle - spremna.

Osigurane dodatne ulaznice

Hrvatski nogometni savez osigurao je za navijače dodatni kontingent ulaznica za utakmicu finala završnog turnira Lige nacija protiv Španjolske u Rotterdamu.

Hrvatska nogometna reprezentacija 18. lipnja od 20:45 sati na stadionu Feijenoord u Rotterdamu protiv Španjolske igra finale završnog turnira Lige nacija.

Prodaja ulaznica organizirana je isključivo putem interneta do rasprodaje raspoloživih ulaznica.

Pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Linker
28. travanj 2024 02:36