Luka Modrić i Karim Benzema

 ADRIAN DENNIS Afp
VELIKA POBJEDA REALA

Benzema opisao ‘čarobnu noć‘ u Londonu, Modrić se kratkom porukom naklonio velikom junaku Madrida

‘Bila je to divna noć, međutim ovo je samo prva od dvije utakmice‘, oprezan je Ancelotti
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2022. 23:33

Karim Benzema prvo je ime velikog okršaja na Stamford Bridgeu! Real Madrid s njegova je tri pogotka srušio Chelsea (1-3), a francuski reprezentativac postao je prvi igrač koji je u europskim natjecanjima postigao hat-trick protiv Bluesa.

"Ovo je jedna od onih čarobnih noći, baš poput one kada smo pobijedili PSG. Igrali smo dobro od prve minute i borili smo se do samoga kraja. A kada je Madrid ovakav, to je jako dobro za nas. Tri boda su bitna, a posebno sam zadovoljan s trećim jer sam još uvijek razmišljao o onoj propuštenoj prilici (42. minuta)", prva je reakcija Karima Benzeme nakon trijumfa na Stamford Bridgeu.

Glavni junak utakmice nije ovom prigodom propustio pohvalili ni talijanskog stratega Carla Ancelottija koji je umalo zbog koronavirusa propustio ovaj susret.

"Ancelotti je jedan od najboljih na svijetu, imamo puno povjerenja u njega. Sada nas čeka uzvrat i dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje."

Oglasio se i Luka Modrić:

"Kakav igrač!" - kratko je i jasno maestralnu partiju fantastičnog Francuza prokomentirao Luka. Kapetan Vatrenih je u ovom susretu također odigrao bitnu ulogu, a u prvom je poluvremenu i sjajnim ubačajem asistirao Benzemi za njegov drugi pogodak.

Carlo Ancelotti oprezan je unatoč velikoj prednosti:

"Dobro smo kontrolirali susret, pogotovo smo opasni bili u kontranapadu. Vješto smo napadali prostor među linijama, a Benzema je bio čudesan. Bila je to divna noć, međutim ovo je samo prva od dvije utakmice i moramo gledati unaprijed. Imamo prednost, ali u utorak će to biti nova utakmica. Chelsea je ipak aktualni europski prvak", poručio je trener Reala.

>>> GOLOVE I IZVJEŠTAJ S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Linker
20. travanj 2024 09:34