Foto: Damir Krajac / CROPIX
U LOVU NA LIGU PRVAKA

DINAMOVCI PREPUNI OPTIMIZMA OTIŠLI NA UZVRAT U MAĐARSKU 'Svi oni znaju da nisu u prvom susretu dali maksimum! Vjerujem da će ovog puta biti bolje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2019. 10:50

Dinamo će u utorak igrati uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvaroša. Modri će tako nakon maksimirskih 1:1 tražiti prolaz u play-off rundu, a Bjelica i njegovi izabranici već su danas rano ujutro otputovali za Mađarsku.

Dojam je kako su svi igrači kao trener Nenad Bijelica prepuni optimizma i vjeruju u prolaz koji bi ih tako odveo do posljednje prepreke na putu do najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu.

- Očekivanja su da prođemo u iduće kolo, momčad se dobro pripremala posljednjih nekoliko dana, svi su bili koncentrirani na treninzima i oni znaju da nisu u prvom susretu dali svoj maksimum. Vjerujem da će sutra biti puno bolje.

Tko neće moći nastupiti?

- Moharrami i Andrić neće sigurno nastupiti, ali svi ostali su spremni i orni za utakmicu. Nemam nikakvih dvojbi i znam kako ćemo početi i na koji ćemo način igrati, vjerujem da će nam to dnijeti uspjeh.

Koliko odgođene utakmice Fernecvaroša mogu za domaćina biti minus?

- To će rezultat pokazati, nekad je to pozitivno, nekad negativno. Nadam se da će to u konačnici biti prednost za nas.

Linker
04. svibanj 2024 17:54