Reuters/John Sibley
'SAD MOŽEMO DO KRAJA'

FOTO: LEGENDE IZNENADILE JUNAKE IZ MANCHESTERA U svlačionici pala fotografija za povijest; TUCHEL O PRESUDNOJ ODLUCI 'Jedanaesterac ovdje nema smisla'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2019. 09:49

Nogometaši Manchester Uniteda izborili su četvrtfinale Lige prvaka svladavši PSG na Parku prinčeva s 3:1 čime su zbog gola više u gostima izbacili favorizirane domaćine (prva utakmica 0:2).

"Sada možemo otići sve do kraja. Treba pričekati ždrijeb i onda ići korak po korak. Uvijek smo vjerovali, to je pravi Manchester United. Ta vjera u dečkima je ono čemu smo se nadali", u slavljeničkom je raspoloženju nakon utakmice izjavio Ole Gunnar Solskjaer.

Komentirao je Norvežanin odmah i odluku slovenskog suca Damira Skomine koji je nakon asistencije VAR-a dodijelio jedanaesterac presudni jedanaesterac njegovoj momčadi.

"Bila je to velika odluka nakon koje je sudac izbio u prvi plan. Iskreno, nisam vidio što se dogodilo, ali nadam se da je to bila ispravna odluka."

Poseban trenutak igrači Crvenih vragova doživjeli su kada se njihovoj proslavi u svlačionici priključio legendarni dvojac u sastavu Alex Ferguson i Eric Cantona. Legendarni Unitedov trener i napadač iznenadili su momčad nakon dramatične pobjede u glavnom gradu Francuske.

Pored junaka iz Manchestera, najtraženija osoba poslije utakmice bio je Thomas Tuchel.

"Ovo je lako objasniti: dali smo im dva poklona u prvom poluvremenu. U potpunosti smo kontrolirali utakmicu do 30. minute i dobro smo reagirali nakon prvog poklona gostima. Imali smo puno svojih prilika, a onda je odjednom pao i onaj drugi pogodak. Oni su zabili dva u trenucima dok uopće nisu napadali. Mi smo kontrolirali igru, ovo je totalno smiješan rezultat", izjavio je trener Parižana.

Jedanaesterac u završnici?

"Potpuno podržavam VAR, no mislim da udarac nije išao u okvir gola, a kada je takva situacija onda mi jedanaesterac nema smisla", zaključio je Tuchel.

Linker
05. svibanj 2024 21:01