Screenshot
'PRAVILA SU POGREŠNA'

IZJAVE ZBOG KOJIH BI NAVIJAČI UNITEDA MOGLI ZAMJERITI NEKADAŠNJIM MILJENICIMA Nakon povijesnog pothvata stali na stranu rivala: 'Ne shvaćam tu odluku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2019. 12:04

Navijači Manchester Uniteda mogli bi zamjeriti klupskim legendama na izjavama koje su pojavile u medijima nakon što je njihova momčad sušila PSG u Francuskoj (1:3) i tako napravila iznenađenje izborivši četvrtfinale Lige prvaka zbog pogotka više u gostima.

Naime, bivši branič Crvenih vragova, Rio Ferdinand, smatra da je sudac Damir Skomina pogriješio kada je engleskom velikanu dosudio jedanaesterac koji je u četvrtoj minuti nadoknade za veliko slavlje gostiju realizirao Marcus Rashford.

Bližio se posljednji zvižduk, Parižani su imali rezultat za četvrtfinale, a onda je udarac Dioga Dalota pogodio PSG-ovog braniča Presnela Kimpembea u ruku. Slovenski sudac u tim se trenucima odlučio na asistenciju VAR-a te nakon nekoliko minuta pokazao na bijelu točku...

Strateg PSG-a Thomas Tuchel već je komentirao da po njemu ta odluka nema smisla jer udarac igrača Uniteda uopće nije išao u okvir gola, a u sličnom je smjeru išao i Ferdinand.

"Mislim da ovo nije bio penal. Ti kao branič moraš staviti ruke iza leđa kako bi izbjegao jedanaesterac, no navedite mi koji to igrač može balansirati ruke iza leđa kad ovako izlazi na udarac. Pravila su pogrešna. Drago mi je što smo prošli, ali ne shvaćam tu odluku", izjavio je Ferdinand u studiju BT sporta.

S njim se slaže još jedna legenda koja je nekoć nosila dres Crvenih vragova - Michael Owen.

"Ako gledam iz pozicije neutralnog promatrača, onda ovo niti u milijun godina ne bi trebalo svirati kao jedanaesterac. Ruka nije u neprirodnom položaju", rekao je nekadašnji napadač Uniteda.

Linker
18. svibanj 2024 21:34