Instagram (GNK Dinamo)
PODRŠKA BIVŠEM KLUBU

FOTO: UGODNO IZNENAĐENJE ZA DINAMOVCE PRED SPEKTAKL U MANCHESTERU Lovren posjetio Bjelicu i igrače uoči sudara s njemu dobro poznatim protivnikom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2019. 10:39

Nogometaše Dinama danas (21h) čeka teško gostovanje kod najskuplje nogometne momčadi svijeta, a večer prije sudara s igračima Manchester Cityja Modre je posjetio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Bivši igrač Dinama je stožeru i igračima hrvatskog prvaka iskazao podršku uoči sudara s protivnikom koji mu je jako dobro poznat i s kojim se često nadmetao u dresu svog Liverpoola.

- Jako sam sretan što se Dinamo plasirao u Ligu prvaka, zaslužuje tamo biti. Isto tako sam bio očaran igrom koju su ponudili protiv Atalante. Zaista su bili sjajni. E sad, naravno, igraju protiv najbolje momčadi u skupini. City na svakom mjestu u momčadi ima dva-tri igrača koji mogu igrati u svakom klubu na svijetu! Baš u svakom. Pričati o njihovoj kvaliteti je nepotrebno, analizirati igrače ponaosob također, jer o svakom možete pričati samo najljepše priče. Jasno je tko je favorit. Manchester City na Etihadu je favorit protiv svakoga. Isto tako je posve jasno da će Dinamo biti jako teško. A kome nije bilo teško na Etihadu, kome nije bilo teško protiv Cityja? Mogu samo pred tu utakmici kazati da Dinamo treba biti hrabar - izjavio je Lovren nedavno u intervjuu za Sportske novosti.

Linker
28. travanj 2024 16:43