OLI SCARFF Afp
PRVE REAKCIJE

Kapetan Redsa: ‘Bit će teško u uzvratu!‘; Villarreal vjeruje u novo čudo: ‘Pokazat ćemo za što smo sposobni‘

Uzvratna utakmica je na rasporedu 3. svibnja u Villarrealu na stadionu ‘La Ceramica‘
Piše: SN, HinaObjavljeno: 27. travanj 2022. 23:31

U prvoj utakmici polufinala Lige prvaka nogometaši Liverpoola su na svom Anfieldu pobijedili španjolski Villarreal s 2-0.

Do vodstva je Liverpool stigao u 53. minuti kad je Estupinan u pokušaju blokiranja Hendersonovog ubačaja odbio loptu koja je promijenila smjer i prevarila gostujućeg vratara Rullija. Do vodstva 2-0 domaća momčad je stigla u 55. minuti, kad je Mohamed Salah odlično uposlio Sadija Manea koji je pravovremeno utrčao iza gostujuće obrane i gurnuo loptu pokraj Rullija uz lijevu vratnicu.

Uzvratna utakmica je na rasporedu 3. svibnja u Villarrealu na stadionu "La Ceramica".

Dan poslije će u Madridu Real na Santiago Bernabeuu hvatati zaostatak od 3-4 protiv Manchester Cityja.

"Osjećaj je da se svaka greška kažnjava. Prvo poluvrijeme smo se dobro držali i bilo nam je ugodno u igri. U drugom su nas malo nadigrali. Plan je bio sličan kao i u Münchenu. Imamo za nadoknaditi dva pogotka, a već jedan postignut za 10 minuta na domaćem terenu vraća nas u igru. Nije još gotovo. Tražili smo izravnu igru kojom bismo odgovorili na njihov pritisak. Nedostajalo je povezivanja u igri prema naprijed. To je bio plan. Živi smo, dat ćemo sve od sebe u uzvratu. Bit će to druga priča na domaćem terenu - pokazat ćemo za što smo sposobni", izjavio je nakon utakmice branič Villarreala Pau Torres.

>>>IZVJEŠTAJ I POGOTKE POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
OLI SCARFF Afp

A što kažu igrači Liverpoola?

"Imali smo nekoliko prilika u prvom poluvremenu, pokušali smo ih slomiti. Podigao nas je prvi pogodak i buka koja je bila nevjerojatna. Zabili smo potom i drugi. Voljeli bi da smo dodali još jedan, ali sačuvana mreža i dva pogotka - nije loše", komentirao je Andrew Robertson.

image
LLUIS GENE Afp

Oglasio se i kapetan Redsa:

"Treba vam malo sreće kada suparnik postavi takvu obranu. To smo i dobili i to je ono čime smo podigli publiku. Većim dijelom utakmice je naš pritisak bio jako dobar. Stvarali smo im probleme. Gledajte, oni su vrlo organizirana momčad i znali smo da će biti teško. Bilo je važno da vjerujemo u sebe i u to da ćemo ih kad-tad slomiti. No, bit će teško u Villarrealu", riječi su Jordana Hendersona.

Linker
19. travanj 2024 17:49