Pep Guardiola i Phil Foden

 JAVIER SORIANO Afp
RIJEDAK PRIMJERAK

Luksuz na ruci Pepa Guardiole: Stvoren je u čast Nadala, ima ga 50 ljudi na svijetu i vrijedi pravo bogatstvo

Ispunjen je draguljima i najlakši je mehanički sat na svijetu
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2024. 18:11

Finale prije finala, kako su mnogi okarakterizirali dvoboj Real Madrida i Manchester Cityja (3:3) u četvrtfinalu Lige prvaka, opravdao je sva očekivanja. Možda su mnogi od nas pogledali na sat misleći "Neka ova utakmica nikad ne završi". Ako je to, pak, učinio i pomislio Pep Guardiola, oko je bacio na "ljepotana" od 1,3 milijuna eura!

Španjolski stručnjak na lijevoj ruci nosi pravo bogatstvo koje, naravno, nije pobjeglo ni očima kamera sa Santiago Bernabeua. Radi se o modelu Richard Mille 27-01, iznimno rijetkom jer proizvedeno je u samo 50 primjeraka. Ispunjen je draguljima i najlakši je mehanički sat na svijetu, težak samo 18,83 grama uključujući remen.

image

Pep Guardiola

JAVIER SORIANO Afp

Inače, sat je dizajniran u čast Rafaelu Nadalu. Jedan od najboljih tenisača svih vremena upoznao je Richarda Millea od 2008. godine...

- Richard je došao u moju kuću i pokazao mi model, kazavši da je namijenjen za mene. Sat je bio od platine i odmah mi se svidio - otkrio je jednom prilikom španjolski tenisač.

Partnerstvo između Millea i Nadala rezultiralo je čitavom kolekcijom satova, a model kojeg je prigrabio i Guardiola izašao je 2022. godine. U početku je stajao 800 tisuća dolara, a danas vrijedi gotovo dvostruko više.

Linker
27. travanj 2024 00:40