Antonio Rüdiger i Luka Modrić

 THOMAS COEX Afp
DODIR ČAROBNJAKA

Modrić oduševio potezom koji je prelomio utakmicu: ‘To je Lukino vrijeme, njegova magija nikad ne nestaje‘

Modriću je to bio ukupno 129. nastup u elitnom natjecanju, a stigao je i do 18. asistencije
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2024. 07:32

Šampion je krenuo šampionski. Real Madrid, aktualni europski prvak, u lov na obranu titule u Ligi prvaka krenuo je trijumfom protiv Stuttgarta na Santiago Bernabéu 3:1. Za Kraljeve su redom zabijali Kylian Mbappé, Antonio Rüdiger i Endrick, a u drugom pogotku "prste" je imao i Luka Modrić.

Hrvatski maestro u 83. minuti naciljao je njemačkog braniča "u trepavicu", a on se glavom naklonio i poslao loptu u mrežu za, tada, novo vodstvo Reala, dok je Endrick u sudačkoj nadoknadi zapečatio pobjedu. Luka je u igru ušao 14 minuta ranije, a malu minutažu ponovno je iskoristio na sjajan način. Počast mu je odala i Marca, koja je njegov nastup ocijenila s "osmicom", uz kratak opis njegovog doprinosa na terenu.

"Na terenu je bio od 69. minute, tada je bilo 1:1. To je Lukino vrijeme. Njegov savršen ubačaj donio je preokret. ‘Desetka‘ je pokazala da magija nikad ne nestaje", stoji u španjolskom mediju.

Asistenciju i pogodak pogledajte OVDJE.

Modriću je to bio 129. nastup u elitnom natjecanju i 18. asistencija. Priliku za novo podebljavanje osobne statistike imat će 2. listopada, kada Madriđani gostuju kod Lillea u drugom kolu Lige prvaka.

Linker
18. rujan 2024 14:18