CROPIX
SOPIĆ PROGOVORIO O 'KRAĐI SNOVA'

RIJEŠEN MISTERIJ 'ANTE ĆORIĆ' KOJI JE PROTRESAO MAKSIMIR 'Reći ću vam na lijep način što se dogodilo - to ne bih dopustio ni vlastitom sinu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2016. 19:34

Vijest da mladi Dinamov supertalent nije niti u zapisniku za utakmicu Lige prvaka protiv Juventusa, odjeknula je u ponedjeljak navečer kao bomba. Međutim, novi trener Dinama, Željko Sopić nema milosti za nikoga, pa niti za mladu zvijezdu koja je svoje razočaranje dan kasnije izrazila na Facebooku.

Što se zapravo dogodilo i zašto Ćorić nije na popisu 18 igrača objasnio je u razgovoru za Goal.com sam Željko Sopić.

"Ante Ćorić se dva dana prije utakmice nije zalagao na treningu. I to sam sada rekao na lijep način. Ako je nekome toliko stalo da igra tu utakmicu s Juventusom, pa onda bi na treninzima davao sve od sebe, zar ne? Iskreno, ja bih s tog treninga u tom trenutku izbacio i vlastitog sina, ali, eto, njega nisam! Otvoreno sam mu rekao što mislim o njegovom načinu treniranja, ponašanju prema poslu i odnosu prema grbu koji je za mene svetinja. Osobno nemam baš ništa protiv njega, ja sigurno nikome ne kradem snove. Jednostavno, bez zalaganja na treninzima nekome ne mogu dati priliku."

Usporedio je Sopić Ćorićev odnos prema treningu s onime drugih igrača, pa i kapetana...

"Jedan Antolić je danas kapetan Dinama, samim time institucija za jednog 19-godišnjeg dečka, pa je protiv Lokomotive bio na klupi. Pognute je glave sjeo na klupu, ušao u igru, pa se bacao na glavu. Gordon Schildenfeld tu utakmicu nije niti igrao, pa se sljedeći dan na treningu bacao na glavu. Hodžić nije protiv Lokomotive bio niti među 18 u zapisniku, pa je dečko odmah došao do mene sa smješkom i pitao me kada može dodatno trenirati. Gojak bi, vjerujte mi, lupao glavom u stativu i jeo travu da može biti među 18. Nitko nije iznad kluba. Kod mene vrijedi samo zeleni teren, ljudi koji me poznaju svjesni su da u ovoj situaciji ne bih ni svog sina stavio na klupu."

Linker
17. travanj 2024 03:31