ADAM DAVY /PA IMAGES/ PROFIMEDIA
UPITAN ZA LIGU PRVAKA?

U Madridu je već počelo lagano slavlje, u centru pažnje Joško Gvardiol, a sve je ‘zakuhao‘ Pep Guardiola

Izostanak Gvardiola u dvomeču protiv Real Madrida bi zasigurno bio veliki udarac za City
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2024. 22:02

Jedan od najintrigantijih parova četvrtfinala Lige prvaka je zasigurno onaj između Real Madrida i Manchester Cityja. U njemu je City označen kao favorit, ali posljednje izjave Pepa Guardiole su oduševile navijače Madriđana.

Naime, u susretu Cityja protiv Crystal Palacea (4:2), hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je zamijenjen na poluvremenu, a Guardiola je nakon utakmice izjavio sljedeće:

- Vidjet ćemo koje igrače ćemo imati na raspolaganju protiv Madrida jer je i Joško imao mali problem. Dobio je udarac. Joško je zamijenjen jer je osjetio trzaj i nismo željeli riskirati, poručio je trener Manchester Cityja.

Izostanak Gvardiola, koji je u posljednje vrijeme u sjajnoj formi, u dvomeču protiv Real Madrida bi zasigurno bio veliki udarac za ambicije Građana. Guardiolinu izjavu posljednjih sati intenzivno objavljuju španjolski mediji koji ističu kako šanse Reala izostankom hrvatskog reprezentativca rastu.

Za sada nema vijesti o ozbiljnosti ozljede, no do prvog susreta koji je na Santiago Bernabeuu nije preostalo puno vremena.

Linker
06. travanj 2024 22:03