Leonardo i Nasser Al-Khelaifi 

 J.E.E/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
KAOS NAKON ISPADANJA

‘Ubit ću te!‘ Totalno ludilo predsjednika PSG-a: Bijesan po Bernabeuu tražio suca, zeznuo se, pa prijetio...

Urlao je, pokušao upasti u svlačionicu, a na kraju su ga sa stadiona odvukli njegovi tjelohranitelji
Piše: SNObjavljeno: 10. ožujak 2022. 07:26

Imali su Parižani prednost iz prvog susreta (1:0), poveli su i u uzvratu na Santiago Bernabeuu, ali čudesna utakmica Karima Benzeme (hat-trick) i još jedan sjajan nastup Luke Modrića odveli su Real Madrid u četvrtfinale lige prvaka.

Semafor u Madridu pokazivao je 3:1, navijači Kraljevskog kluba bili su oduševljeni, a totalno ludilo obuzelo je Nassera Al-Khelaifija. Prema informacijama koje pristižu sa španjolskih medija, predsjednik PSG-a, ali i sportski direktor Leonardo bili su "vrlo agresivni" nakon završetka utakmice. Pojedini izvještaji navode da su Al-Khelaifija čak morali smirivati i njegovi tjelohranitelji.

image

Mauricio Pochettino, Nasser Al-Khelaifi i Leonardo

GABRIEL BOUYS Afp

Nevjerojatnom izljevu bijesa koji je rezultirao i potragom za glavnim sucem susreta Dannyjem Makkelieom. Pokušao je, navodno, čelnik PSG upasti u svlačionicu nizozemskog suca, no nije ga uspio pronaći pa je upao u ured delegata Real Madrida imena Megia Davila. Nadalje, jedan od zaposlenika španjolskog kluba odlučio je snimiti cijeli incident, a tek je to razljutilo Al-Khelaifija koji mu je navodno izbio mobitel iz ruke, tražio da izbriše zapise i zaprijetio riječima: "Ubit ću te."

Čelnika PSG-a potom su odvukli njegovi tjelohranitelji i tako spriječili veći incident. Na kraju je francuski klub poslao osobu koja se u njihovo ime ispričala i sucima i Real Madridu... Kakav kaos...

Linker
17. travanj 2024 10:13