Profimedia, X
‘DJEČJA POGREŠKA‘

VIDEO: Bivši dinamovac u bizarnoj sceni! Tuchel van sebe: ‘To je penal, sudac je imao užasno objašnjenje‘

Gabriel je jednu loptu u svojem šesnaestercu uhvatio u ruke iako je igra bila nastavljena
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2024. 08:31

Nevjerojatna situacija dogodila se na sinoćnjoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Arsenala i Bayerna (2:2). U trenucima dok su Bavarci vodili s 2:1, Gabriel je jednu ‘živu‘ loptu u svom šesnaestercu zaustavio rukom i dodao je vrataru.

Brazilski nogometaš mislio je da sudac nije dao znak za nastavak igre. No, zvižduk se čuo ranije, igrači Bayerna su tražili jedanaesterac, ali ga švedski sudac Glenn Nyberg nije dosudio. Tako je nekadašnji Dinamovac, koji je bio u Maksimiru na posudbi 2018. iz Lillea, ostao nekažnjen.

- Sudac je napravio veliku grešku što nije dosudio kazneni udarac. Znam da je ovo bila luda situacija, ali lopta je bia na travnjaku, sudac je zviždao da se utakmica nastavlja, golman je dodao loptu igraču, a on ju je uhvatio rukom. To je jedanaesterac - rekao je nakon utakmice trener Bayerna Thomas Tuchel koji nije bio zadovoljan Nybergovim objašnjenjem zašto nije pokazao na bijelu točku.

>>> Cijelu situaciju pogledajte OVDJE <<<

- Ono što me jako ljuti je objašnjenje koje sam dobio na travnjaku. Nyberg je rekao i meni i igračima da je to dječja greška i da u četvrtfinalu Lige prvaka neće dosuditi takav kazneni udarac. To je užasno, užasno objašnjenje jer to znači da on sada procjenjuje je li igranje rukom dječja ili odrasla pogreška - rekao je Tuchel.

Linker
16. travanj 2024 14:19