Okršaj Savića sa Sterlingom

 NIGEL KEENE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nigel Keene/prosports/Shutterstock Editorial/Profimedia
SRAMOTNE SCENE

VIDEO: Crnogorac izazvao incident u tunelu! Nasrnuo na igrača od 100 milijuna, intervenirala policija

Stefan Savić sve je šokirao svojim ponašanjem na susretu, ali, zanimljivo, nije dobio crveni karton
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2022. 23:54

Manchester City je uspio zadržati vodstvo od 1:0 iz prve utakmice i izbaciti Atletico Madrid s 0:0, te se tako plasirati u polufinale Lige prvaka (tijek susreta pogledajte OVDJE). Iako je bilo nekoliko opasnih pokušaja s obje strane, najveću pozornost je privukla velika gužva koja je izbila pred kraj utakmice.

U 89. minuti je Felipe srušio Fodena kako bi ga spriječio da istrči kontru, a nakon tog prekršaja je na trerenu nastao pravi kaos u režiji Stefana Savića. Crnogorac je najprije pokušao podići Fodena s poda, a onda se posvađao sa svima oko sebe. Sterlinga je pogodio glavom u glavu, a Grealisha povukao za kosu.

To povlačenje za kosu možete vidjeti OVDJE, a cijelu gužvu koju je Savić izazvao OVDJE. Zanimljivo, nakon cijelog ovog pohoda je dobio samo žuti karton za razliku od svojeg kolege Felipea koji je za start na Fodenu zaradio crveni karton jer mu je to bio drugi žuti. Kod Cityja je požutio Ake. Felipeovo isključenje pogledajte OVDJE.

Savića žuti očito nije smirio pa se s Grealishem obračunao i u tunelu za igrače, a svjedoci kažu da je nakon svega morala intervenirati i policija. Savić je navodno nakon sučevog zvižduka sustigao Grealisha koji je pokušao ući u tunel, a veći sukob je spriječila policija brzom intervencijom.

"Jack Grealish je bio u tunelu kada ga je sustigao Savić i najednom je nastala gužva na izlazu iz tunela. U tom trenutku je puno ljudi dotrčalo do njih dvojice, a oni su mi nestali iz vida. Jako, jako brzo su dotrčala i četvorica policajaca jer je sukob bio dosta oštat"; rekao je svjedok događaja, bivši nogometaš i komentator BT Sporta, Darren Fletcher pa dodao:

"Ne bih vam mogao točno reći što se dogodilo u tunelu jer nisam točno vidio, ali opet je ključnu ulogu imao Stefan Savić, a Jack Grealish je bio igrač koji je pokušavao izaći iz tunela. Još jedna napeta situacija i vrlo simptomatično u odnosu na sve ono što smo vidjeli zadnjih 15-ak minuta."

Savić i Grealish imaju problema još iz prve utakmice na Etihadu kada je Crnogorac također za kosu povukao Engleza, a to je opet napravio u gužvi nakon faula nad Fodenom, pa je svađa nastavljena u tunelu. Savić je nekim čudom izbjegao crveni karton, a komentatori BT Sporta su se zabavili njegovim pohodom na Grealisha.

"Mora da je to zbog ugovora s Guccijem koji je dobio. Sigurno nije sretan što je dobio ugovor s Guccijem! Dužina kose? Ne znam u čemu je problem. Ljubomora? To što vrijedi 100 milijuna?"; rekao je Rio Ferdidand pa dodao:

"Ili je Jack rekao nešto što nismo vidjeli ili se ovome jednostavno ne sviđa. Da sam ja Grealish pričao bih o tome da sam u pobjedničkoj ekipi."

Drugi komentator Joleon Lescott je zaključio:

"Savić je imao problema s Jackom još u prvoj utakmici i vidi se da je to osobne prirode. Tu ima nečega. Ostatak Atleticovih igrača je pozdravljalo navijače, a on je bio u tunelu. Jako sebično."

Linker
29. travanj 2024 09:52