SCREENSHOT
DOBRO DA GA NISU ODNIJELI

VIDEO: Heroj Lige prvaka u najmanjem automobilu jedva prošao kroz podivljalu masu! Pogledajte show

Kanteov Mini Cooper masa je zalijevala šampanjcem, pjevali su mu, a on im je trubio...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2021. 16:23

Veliku pobjedu nogometaša Chelseaja u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka nekoliko je stotina navijača proslavilo ispred službenog ulaska na stadion Stamford Bridge. Dalje nisu mogli, jer navijačima je već dulje vrijeme zabranjeno pohoditi tribine nogometnih igrališta.

Chelsea je podsjetimo, s 2:0 nadvisio madridski Real te s ukupnih 3:1 prošao u finale Lige prvaka u kojem će se 29. svibnja u Istanbulu sastati s Manchester Cityjem. Razdragani navijači do dugo u noć čekali su svoje heroje, a posebno ih je oduševio skromni i ponizni N'Golo Kante. Francuski reprezentativac napustio je prostor stadiona u svom Mini Cooperu, automobilu koji vozi još od vremena SP-a 2018. Tada je s Francuskom bio svjetski prvak.

Kante je i u uzvratu bio proglašen za igrača utakmice po izboru UEFA-e, a po izlasku sa stadiona navijači su opkolili njegov automobil i zalijevali ga šampanjcem. On im je trubio i mahao, dok je i trener Thomas Tuchel slavio s navijačima dok je izlazio sa stadiona. Podignutih šaka uz povike, zahvaljivao je navijačima na sjajnoj podršci.

Linker
21. travanj 2024 04:24