Jürgen Klopp

 ADRIAN DENNIS/Afp
A MOGAO GA JE IMATI

VIDEO: Pogledajte Kloppovu reakciju kad je shvatio da je Bellingham zabio u 94. minuti

Menadžer Liverpoola pogledao je na mobitel, u nevjerici zatresao glavom, pa se nasmijao novinarima
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. rujan 2023. 19:38

Liverpool je u ljetnom prijelaznom roku pokušao dovesti Judea Bellinghama, no engleski reprezentativni veznjak potpisao je za Real Madrid.

Bivši član Borussije Dortmund odmah se u redovima kraljevskoga kluba pokazao kao isplativa investicija, u šest utakmica zabio je šest golova i jednom asistirao.

U samoj završnici ogleda 1. kola Lige prvaka 20-godišnji Bellingham je slomio čvrst otpor Union Berlina i osigurao tri boda svojoj momčadi.

Liverpool se navodno povukao iz tog posla zbog financijskih razloga, društvo s Anfielda nije u tom segmentu moglo konkurirati Florentinu Perezu.

Stoga je Jürgenu Kloppu preostalo samo gledati Bellinghamove bravure, što je i učinio javno, na konferenciji za novinare uoči gostovanja kod austrijskog LASK-a.

Dok se njegova izjava prevodila na njemački, Klopp je pogledao Bellinghamov ‘winner‘ na Bernabeuu kojeg je popratio na zanimljiv način.

- Bellingham? - rekao je menadžer Liverpoola koji je prvo u nevjerici zatresao glavom, a potom s osmijehom na licu uputio pogled prema novinarima.

Umjesto Bellinghama, Redsi su ovog ljeta doveli četvoricu jeftinijih igrača. Na Anfield su stigli Ryan Gravenberch, Wataru Endo, Alexis Mac Allister i Dominic Szoboszlai.

Linker
04. svibanj 2024 16:03