PAUL ELLIS Afp
GOLIJADA NA ETIHADU

VIDEO Slomio Vatrenog, Pep se hvatao za glavu, a onda je stigla osveta: Pogledajte sjajnu asistenciju Gvardiola

RB Leipzig u nastavku utakmice prokockao dva pogotka prednosti
Piše: SNObjavljeno: 28. studeni 2023. 22:39

Manchester City je u 5. kolu Lige prvaka kod kuće dočekao momčad RB Leipziga, a prvo poluvrijeme Englezi definitivno neće pamtiti po dobrom. Za to je najazaslužniji bio Belgijac Lois Openda koji je s dva pogotka utišao navijače na Etihadu, a Pepa Guardiolu natjerao da se uhvati za glavu.

Prvog je pospremio već u 13. minuti susreta, ali posebno lijep bio je onaj u 33. minuti. Sjajno se Openda oslobodio Rubena Diasa na lijevoj strani te se potom sjurio prema kaznenom prostoru gdje ga je uspio uhvatiti Joško Gvardiol.

VIDEO DRUGOG GOLA OPENDE POGLEDAJTE OVDJE

Isprva je izgledalo kako će ga Vatreni uspjeti zaustaviti, ali Openda ga je uspio prevariti sjajnom varkom, a potom i odmjerenim udarcem kroz noge poslati loptu u mrežu za povećanje vodstva gostujuće momčadi.

Ipak, City se u nastavku uspio potpuno vratiti u susret. Već u 55. minuti, tko drugi nego Erling Haaland smanjuje zaostatak, a potom je na scenu stupio Gvardiol. Vatreni je odlično u 70. minuti pronašao Phila Fodena u kaznenom prostoru koji je potom pogodio za izjednačenje.

POGODAK FODENA I ASISTENCIJU GVARDIOLA POGLEDAJTE OVDJE

Linker
10. lipanj 2024 23:39