REUTERS/Sergio Perez
'LOPETEGUIJA PUSTITI DA RADI'

VIDEO: ZANIMLJIVA PRESICA REALA UOČI OKRŠAJA PROTIV VIKTORIJE 'Jel nam fali Ronaldo? Ne možemo plakati zbog nekoga tko nije želio biti ovdje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2018. 19:42

Na press konferenciji uoči okršaja Lige prvaka između Real Madrida Viktorije Plzen pojavili su se trener Julen Lopetegi i Isco.

Zanimljiv je bio Iscov odgovor na pitanje nedostaje li Realu Cristiano Ronaldo, igrač koji je zabio 450 golova u devet sezona u Kraljevskom klubu prije transfera u Juventus u srpnju.

"Ljudi o tome pričaju cijele sezone. Ne možemo pričati o nekome tko nije ovdje. Nedostaju mi Bale i Carvajal kada nisu s nama, a mi imamo puno rješenja i igrača koji mogu zabiti", rekao je Isco.

"Ne možemo plakati zbog nekoga tko nije želio biti ovdje", dodao je Realov veznjak.

Isco je također poput kapetana Sergija Ramosa izrazio podršku treneru Julenu Lopeteguiju kojem se trese klupa zbog pet utakmica u nizu bez pobjede.

"Bilo bi ludo smijeniti ga. Moramo ga pustiti da radi, pa zajedno smo dva mjeseca. Na kraju će morati smijeniti nas, pa mi smo ti koji igraju. Mi smo svi zajedno u ovome, ne samo trener i uvjeren sam da ćemo imati još jednu veličanstvenu sezonu", zaključio je Isco.

Lopetegui je upitan može li utakmica protiv Viktorije Plzen biti njegova posljednja?

"Ako želite vidjeti demoraliziranog trenera, morat ćete tražiti drugdje. U utakmicu protiv Viktorije ulazimo s maksimalnom ambicijom i energijom. Ono što sam naučio u ovom klubu je da se on borbi, to mu je u DNA i mi ćemo se boriti da preokrenemo situaciju".

*Hoćete li sjediti na klupi Reala u nedjelju na Camp Nou?

"Ne mogu vam odgovoriti na pitanja o budućnosti, to ne znam, samo o sadašnjosti. Bit ću trener protiv Viktorije", rekao je Lopetegui.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 10:13