Luka Modrić navjači

 PROFIMEDIA
VRATI SE KUĆI

Znakovita poruka Modriću osvanula u srcu Etihada: Pogledajte kako je izgledala nova akcija Dinamovih navijača

Mnogi ga sele na Daleki istok, neki ga vide u MLS-u, a Dinamo i njegovi navijači nadaju se povratku na Maksimir
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2024. 13:14

Luka Modrić i Real Madrid u srijedu su nakon velike drame i lutrije jedanaesteraca srušili Manchester City i tako izborili polufinale Lige prvaka. Iako nije zaigrao od prve minute, kapetan Vatrenih ponovno je bio jedan od najvažnijih igrača ‘kraljevskog kluba‘ bez obzira i na činjenicu da je bio jedan od onih koji nisu pogodili mrežu prilikom raspucavanja penala.

Legenda hrvatske reprezentacije je na najboljem mogućem putu da se po šesti put popne na tron kada je u pitanju najelitnije klupsko nogometno natjecanje na svijetu, a od velikog ga uspjeha dijele ‘samo‘ dvije utakmice. Do ostvarenja tog cilja prvi mu na putu stoji Bayern protiv kojeg će odmjeriti snage u polufinalu. Iako u poznim nogometnim godinama Luka još uvijek pokazuje nevjerojatnu snagu i želju za igrom, a čitava Europa u ovom si trenutku postavlja samo jedno pitanje, gdje će ‘maestro‘ nastaviti karijeru?

Mnogi ga sele na Daleki istok, neki ga vide u MLS-u, a Dinamo i njegovi navijači nadaju se njegovom povratku na Maksimir. Već neko vrijeme traje operacija i kampanja Modrih ‘#IMALO BI SMISLA‘, a ovog puta u čitavu priču uključili su se i navijači.

image
PRIVATNI ALBUM

Naime, na utakmici Reala i Man. Cityja na tribinama Etihada osvanula je sada već dobro poznata parola u kojoj se legenda Vatrenih poziva na povratak na Maksimir. Dinamovi dresovi s brojem 10 i ‘Modrićem‘ na leđima i prateća poruka jasan su pokazatelj kolika je želja modrog puka za povratkom nogometne ikone na mjesto gdje je sve počelo.

image
PRIVATNI ALBUM

Jedno je sigurno, klubovi diljem svijeta imaju prednost u odnosu na Modre, barem kada je onaj financijski dio priče u pitanju te bi mogli Modriću ponuditi puno unosniji ugovor, ali ostaje za vidjeti što će u konačnici odlučiti Luka. Ostanak u Realu, odlazak na neku egzotičnu lokaciju ili povratak kući? Dinamovi navijači i klub poslali su mu jasnu poruku...

image
PRIVATNI ALBUM

image
PRIVATNI ALBUM

Linker
18. travanj 2024 13:20