Zagreb, 040810.Stadion u Maksimiru.Uzvratna utakmica 3.pretkola Lige prvaka Dinamo - Sheriff.Na fotografiji: Dinamovi igraci dramaticno prate izvodjenje jedanaesterca.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
TRAŽI SE STRANAC

Mamić na klupi želi samo stranca, među kandidatima su: Katanec, Mätthaus...

Dinamo će u utakmicama protiv Györa najvjerojatnije biti bez trenra, a nogometaše u pohodu na plasman u Europa ligu vodit će Sreten Ćuk
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2010. 00:09

Još uvijek nema vijesti o novom treneru Dinama. Igor Pamić zasigurno neće sjesti na klupu jer je produljio s Karlovcem do 2013. godine, a prema zadnjim informacijama trener neće biti izabran prije ključnih utakmica protiv Györa.

- I po cijenu daljne krize rezultata pokušat ćemo na najodgovorniji način birati novog trenera. Nećemo kao mnogo puta do sada krenuti po vatrogasno rješenje i napraviti krive korake. Ovim izborom novoga trenera pokušat ćemo ispraviti pogreške koje smo prije napravili - kazao je Zdravko Mamić.

Mamić je rekao kako do sada nije kontaktirano niti s jednim kandidatom, no kasnije u neformalnim razgovorima s nekim izvorima saznali smo da izvršni dopredsjednik razmišlja o stranom treneru.

- Vjerujte, novi trener Dinama 99 posto bit će stranac - kazao nam je izvor koji je želio biti anoniman. Spominjalo se Srečka Kataneca koji bi u svlačionicu donio red, rad i disciplinu, što Dinamu i treba. Neki su tvrdili da su se spominjala imena Lothara Mätthausa i Waltera Zenge.

Linker
05. svibanj 2024 04:37