REUTERS/Massimo Pinca
PIŠE MARCA

MANDŽUKIĆA ŽELI VELIKAN KOJI IMA OZBILJNIH PROBLEMA S NAPADAČIMA Bivšem Vatrenom otvorila se sjajna opcija, ali jedna bi stvar mogla sve pokvariti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2019. 17:29

Manchester United nije jedini kandidat za dovođenje hrvatskog 33-godišnjeg napadača Juventusa Marija Mandžukića u zimskom prijelaznom roku.

Marca donosi tekst u kojem navodi da interes za bivšim Vatrenim koji je bačen na margine u Juventusu pokazala Sevilla.

Javier Hernandez i Luuk De Jong nisu zadovoljili trenera Julena Lopeteguija, pa je andaluzijski klub u potrazi za novim napadačem, a postooji ozbiljan interes za Mandžukića.

"Otvoreni smo za najbolje rješenje i za sve opcije", prenosi Marca nedavnu izjavu Juventusovog direktora Fabija Paraticija.

Ovog je ljeta Sevilla prodala Wissama Ben Yeddera u Monaco za 40 milijuna eura i otada imaju dosta problema u napadu. Mandžukić ima iskustva igranja u La Ligi budući je ranije branio boje Atletico Madrida i nema sumnje da bi se brzo uklopio u novu sredinu.

Najveći problem za Sevillu mogla bi biti Mandžukićeva plaća koja iznosi 6 milijuna eura godišnje, ali za vjerovati je i da bi hrvatski napadač pristao na smanjenje primanja samo da ponovno dobije status kakav zaslužuje i priliku za igru na vrhunskoj razini.

Linker
01. svibanj 2024 09:21