Moro i Mandžukić
 Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
PRENOSE ENGLEZI

NA OTOKU SE RASPISALI! MOURINHO DOVODI 'NOVOG MODRIĆA' NA OLD TRAFFORD? Manchester United ušao u bitku za jednog od najvećih talenata našeg nogometa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2018. 19:21

Ako je za vjerovati medijima na Otoku, engleski velikan Manchester United spreman je ući u borbu s Benficom za dovođenje mladog hrvatskog reprezentativca i nogometaša Dinama Nikole More.

Nakon sjajnih igara u dresu Dinama, Englezi su ovom sjajnom mladom nogometašu već dodijelili titulu 'novi Luka Modrić'. Također istuću kako je ovaj 19-godišnjak za Modre odigrao 36 utakmica u kojima je pokazao o kakvom se talentu radi.

Već nekoliko mjeseci brojni europski skauti prate predstave ovog sjajnog veznjaka, a među njima su navodno i ljudi s Old Trafforda. Benfica je prva stala u red i kako prenosi portugalski list 'Record', spreman se potući s Unitedom za Moru.

Ipak, engleski mediji navode kako bi u Manchesteru mogli dobiti ovu bitku obzirom kako Portugalci ne mogu pratiti financijske mogućnosti Engleza.

U Dinamu su navodno u zimskom prijelaznom roku već odbili ponudu od 14 milijuna eura što jasno govori kako u klubu iznimno cijene svog igrača. Kako će se stvari odvijati, ostaje za vidjeti.

Linker
02. svibanj 2024 14:46