Ante Čizmić/CROPIX
RAZOČARALI HRVATSKU

Nemaju nikakav interes: Stoke City ne želi organizirati prijenos utakmice s Hajdukom

Split će u Parku Mladeži dočekati Engleze u 19.30, a iz Fulhama su odbili njihov zahtjev da utakmica počne pola sata ranije kako se ne bi poklapala s onom Hajduka
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. srpanj 2011. 13:50

Iako je stigla vijest kako više nisu upitni televizijski prijenosi kvalifikacijskih susreta za Europsku ligu Splita i Hajduka protiv engleskog Fulhama odnosno Stoke Citya, državna dalekovidnica ipak nije uspjela dogovoriti oba posla.

Tako će biti TV prijenosa iz Dugopolja, gdje Crveni u četvrtak dočekuju Fulham u 19.30, no navijači Hajduka će morati put Engleske ukoliko žele pratiti Stoke.

Evo i službenog priopćenja HTV-a

"Iz nogometnog kluba Stoke City na HRT je stigla obavijest u kojoj stoji da domaćin ne želi raditi produkciju odnosno prijenos utakmice s Hajdukom jer ne postoji dovoljan interes u Engleskoj javnosti za tu utakmicu.

U priopćenju stoji da domaćini nemaju financijski interes i da u ovoj fazi natjecanja stoga ne žele prenositi ogled svoga kluba. Iz tog razloga utakmica Stokea i Hajduka neće biti na programu niti jedne televizije kako na Otoku tako i nigdje u Europi.

HRT je bio iznimno zainteresiran za prijenos ove utakmice za koju je već dogovorio sve detalje uključujući i cijenu, no engleski klub iznenada je odlučio odustati od produkcije."

Linker
24. rujan 2024 11:17