Foto: Damir Krajac / CROPIX
SVI ČEKAJU ČETVRTAK

NENAD BJELICA NAJAVIO 'NEŠTO SASVIM DRUGO' U UTAKMICI GODINE! 'Olmo, Oršić, isprobali smo jedno i drugo, tražili rješenje. Kadziora smo sačuvali...'

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 10. veljača 2019. 13:27

"Teško izvojevana, ali apsolutno zaslužena pobjeda protiv dobro organiziranog suparnika. Istra se jako dobro branila, nije nam dala previše prostora na sredini terena za kombinatoriku, a u završnici nismo bili lucidni kao protiv Rudeša", kazao je Nenad Bjelica nakon 1:0 pobjede u 20. kolu HNL-a na Maksimiru i dodao da bi možda rezultat bio uvjerljiviji da je prvi pogodak “pao na vrijeme”.

Pitali smo Dinamova trenera je li Olmo prva opcija za Hajrovićevo mjesto u četvrtak, protiv Viktorije u Plzenu.

"Olmo, Oršić, isprobali smo jedno i drugo, tražili najbolje rješenje. Kadziora smo sačuvali, nije još 100 posto u glavi spreman. Može biti opcija i Šitum, koji je svojim ulaskom unio živost, izborio 11-erac", kazao je Bjelica, no prema viđenom, najboljom opcijom ipak se čini Dani Olmo.

Bjelica je optimist uoči toliko očekivanog sraza u četvrtak.

"Uvijek sam optimist i jako pozitivan čovjek. Nemam razloga ne biti. No, čeka nas potpuno drugačiji suparnik i utakmica".

Viktoriju je uživo gledao Bjeličin snimatelj i analitičar Jasmin Osmanović, no tek od nedjelje kreću pripreme za Plzen. Danas u 11 sati igra se zatvorena utakmica protiv Sesveta u kojoj će se na teren vratiti prvi stoperski par kojeg sačinjavaju Th-Catherine i Dilaver.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. svibanj 2024 12:46