Screenshot / YouTube
PRESUDNA ODLUKA

VIDEO: PENAL JE BIO, PENAL NIJE BIO! EVO ŠTO SU NAM REKLI GLAVNI AKTERI 'Podigao je ruke, sudac je to vidio...'; Ruka je u prirodnom položaju...'

Dinamo je iz jedanaesterca u 86. minuti došao do važne pobjede protiv Istre 1961 na Maksimiru, a upravo je ta situacija izazvala polemike nakon subotnje utakmice 20. kola HNL-a.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. veljača 2019. 09:33

Mario Šitum je pokušao ubaciti u peterac, a kapetan Istre Marin Grujević je rukom blokirao udarac. Sudac Pajač je uz nekoliko sekundi zakašnjenja pokazao na bijelu točku.

Evo što su nam nakon utakmice rekli Šitum i Grujević.

- Kapetan Istre je, na njihovu žalost, podigao ruke kod moje upućene lopte, sudac je to primijetio i dosudio jedanaesterac sasvim opravdano. Očito je to odlučilo utakmicu. Istra se dobro pripremila, bila je jako čvrsta, svi su stajali iza lopte, trčali jedan za drugoga.

VIDEO: Davorin Olivari

Marin Grujević, kapetan Istre:

- Ruka mi je bila u prirodnom položaju, a igrač Dinama je pogodio s 2 metra. Imam dojam da glavni sudac nije bio toliko siguran u odluku, nego mu je to dojavio pomoćnik koji je od događaja bio udaljen 50 metara. Nema veze, mi smo odigrali čvrstu utakmicu, ovo je putokaz za dalje. Žalimo za bodom, ali moramo ići dalje.

17. MINUTA - DVOJBENA SITUACIJA: Oršić je opalio po golu, a kapetan Grujević je rukom skrenuo loptu u korner. Sudac Pajač je procijenio da je Grujević štitio svoje tijelo pa je dosudio samo udarac iz kuta.

Linker
07. svibanj 2024 04:20