Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
PIŠU BRITANCI

NIKO KOVAČ DOBIO OPASNU KONKURENCIJU Liverpool se uključio u utrku za pojačanje iz Barcelone i jednu od najvećih želja hrvatskog trenera!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. srpanj 2019. 10:48

Bayern nije stao s dovođenjem pojačanja za iduću sezonu, ali jedna od njihovih najvećih želja najvjerojatnije se neće ostvariti. Kao što smo ranije pisali, Leroy Sane će čini se ostati u Manchester Cityju pa se tako Niko Kovač okrenuo drugoj opciji - Ousmaneu Dembeleu.

No, prema najnovijim informacijama hrvatski trener imat će opasnu konkurenciju u Jürgenu Kloppu. Kako pišu britanski mediji, Liverpool se uključio u utrku za krilnog napadača Barcelone. Kontakt s katalonskim divom je već navodno uspostavljen i sada se čeka razvoj cijele situacije.

VITORIA-GASTEIZ, SPAIN - APRIL 23: Ousmane Dembele of FC Barcelona looks on during the La Liga match between Deportivo Alaves and FC Barcelona at Estadio de Mendizorroza on April 23, 2019 in Vitoria-Gasteiz, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Ousmane Dembele

Kontakt su, podsjetimo, još ranije napravili i Bavarci. Naime, prije nekoliko dana France Football otkrio je kako je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić preko predstavnika kontaktirao 22-godišnjaka. Posao je to kojeg zagovara i izvršni direktor njemačkog diva Karl-Heinz Rummenigge. Mlada zvijezda Barce već je bila na meti Bayerna 2016. godine, ali tada se Dembele odlučio za Borussiju Dortmund.

Klopp je, prema pisanjima Britanaca, uvjeren da može izvući najbolje iz Francuza koji nije opravdao očekivanja otkako je 2017. godine potpisao za Barcu u transferu vrijednom 125 milijuna eura.

Od dolaska na Camp Nou Dembele je u 65 utakmica zabio 18 pogodaka i upisao 17 asistencija.

Linker
10. svibanj 2024 11:47