Damjan Tadic / CROPIX
ĆIRO BANDIĆU I MEDIĆU

'Nisam ucjenjivač, a mogu oni biti uvjereni u što god hoće, ali neću se vratiti u Zagreb'

Zagreb sam prije nekoliko godina napustio prevaren, ali u Kranjčevićevu sam se vratio pun entuzijazma i želje za radom, jer sam prebrisao to što se dogodilo, rekoa je Ćiro
Piše: R. ŠolaObjavljeno: 23. prosinac 2012. 20:05

Nije Miroslav Blažević skrivao veliku pogođenost tretmanom u nekim medijima, a poglavito u Sportskim novostima.

- Zašto mi to radite? Što sam to skrivio? Zašto me tjerate iz zemlje? - vapio je Ćiro.

Proslavljeni trener ciljao je na sumnju koju smo izrazili nakon što se preko noći oprostio s Kranjčevićevom. Naime, nekako su svi, pa tako i mi, uvjereni da je to samo još jedan igrokaz koji će mu pomoći da se domogne obećanog novca i nakon toga opet zasjedne na klupu Pjesnika.

- Sine, to nije istina, pa kada bi bilo tako, onda bih ja ispao ucjenjivač. Nisam ucjenjivač, niti sam to ikada bio u životu. Zagreb sam prije nekoliko godina napustio prevaren, ali u Kranjčevićevu sam se vratio pun entuzijazma i želje za radom, jer sam prebrisao to što se dogodilo. Međutim, dobio sam određena obećanja i jamstva za svoj posao, ali opet sam prevaren. To je nešto što ne mogu i ne želim trpjeti. Ne zato što mi novac treba, imam ga hvala Bogu, nego zato što želim svima, pa i gradonačelniku Bandiću poručiti da nitko nema pravo prevariti čovjeka koji radi svoj posao. Zar zbog toga ja ispadam prevarant?

Bandić i Medić uvjereni su da ćete se vratiti na klupu?

- Mogu oni biti uvjereni u što god hoće, ali to se neće dogoditi. Neizmjerno sam tužan, jer sam ostao bez posla, a čovjeku u mojim godinama nije lako pronaći novi. I još sam bio neizmjerno sretan što ponovno radim doma. Sada vidim da tu nisam dobrodošao.

Nije baš tako...

- Kako nije! A možda nisam trebao napasti Mamića, možda bi mi to bilo pametnije, premda on stoji iza svega što se događa u hrvatskom nogometu.

Ćiro to sigurno jako dobro zna...

Linker
20. rujan 2024 20:29