Miroslav Ćiro Blažević je komentirao uspjehe Srbije

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PROGOVORIO I O ZDRAVLJU

Ćiro pohvalio Srbiju i Piksija: ‘On je vođa i garancija za uspjeh, a sada se ne možete više švercati‘

Trener svih trenera je komentirao uspjehe susjedne Srbije, a osvrnuo se i na svoje zdravstveno stanje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2022. 22:54

Srbija je pobjedom nad Norveškom u Oslu s 2:0 izborila plasman u elitnu skupinu Lige nacija. Uspjeh susjeda je za Kurir prokomentirao legendarni Ćiro Blažević koji je još jednom istaknuo ulogu Dragana Piksija Stojkovića koji je kao izbornik preporodio Srbiju.

"Što sam vam rekao? Sjetite se što sam govorio nakon što je moj prijatelj Piksi pobijedio Portugal, a i prije toga, što sam govorio kada je postao izbornik Srbije. Iako sam star, nisam senilan. Baš vama iz Kurira, tebi sine, sam govorio da ćete procvjetati s Piksijem. Znao sam da će to biti druga muzika čim je preuzeo reprezentaciju. Vi Srbi imate koncentraciju talenta, znate igrati nogomet i trebao vam je samo vođa. Imali ste sreće, dobili ste Piksija! Hvala Bogu, rezultati su vidljivi. Otišli ste na Svjetsko prvenstvo u Katar, a sada ste i pobjednici grupe u Ligi nacija", rekao je Ćiro pa nastavio u svojem stilu:

"Piksi je faca! Rođeni lider! Ako trener nema te kvalitete, ne može povesti vojsku. Vidim da je kod vas euforija, zaslužili ste. Sada s puno optimizma možete čekati SP u Kataru. Piksi je garancija za uspjeh. Zna Ćiro što govori. Drago mi je zbog njega, kao sin mi je, dobri smo prijatelji. Za njega me vežu lijepe uspomene, nikada se nismo svađali. Veliki je sportaš, a bio je plemeniti nogometaš. Sada je takav kao trener."

Bivši izbornik Hrvatske je prokomentirao i srpske reprezentativce.

"Ne bih nikoga izdvajao da se Piksi ne naljuti. Je** ga, sad imate hipoteku, imate koncentrat talenta. Evo kur**, ne možete se više švercati, sada ste u vrhu. Nema više zaje***."

Ćiro je odgovorio i na pitanje o svojem zdravlju.

"I dalje sam bolestan, nisam dobro, ali ne dam se. Borim se. Zaje*** se svatko tko je na Ćiru krenuo", zaključio je trener svih trenera.

Linker
08. rujan 2024 01:25