Screenshot
KONTROVERZNA ODLUKA

FOTO: Nogometni velikan raskinuo ugovor s talentiranim igračem zbog profila na stranici za spojeve!?

Bešiktaš je danas izdao priopćenje u kojem je objavio da je ugovor s Delibaşom raskinut
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 20. veljača 2024. 16:40

Posljednjih godina smo u nogometu čuli za pregršt bizarnih razloga zbog kojih je klub odlučio raskinuti ugovor s igračem. Od udaranja suigrača na treningu, sve do svađanja s navijačima preko društvenih mreža. No, igrač Bešiktaša Emirhan Delibaş (21) se zbog svog razloga popeo visoko na toj ljestvici.

Naime, turski klub je s mladim igračem raskinuo ugovor nakon što je njegov profil na stranici za spojeve postao viralan. Na njemu Delibaş nije imao ništa kontroverzno, naveo je da voli nogomet, zimske sportove, rock i horor filmove. Unatoč tome, njegov profil nije najbolje sjeo ljudima u klubu.

Bešiktaš je danas izdao priopćenje u kojem je objavio da je ugovor s Delibaşom raskinut. Razlog rastanka nisu naveli, ali nije teško pretpostaviti da je razlog upravo kontroverzni profil.

Mladi Delibaş nije previše igrao ove sezone te je skupio samo jedan nastup u prvenstvu i u Konferencijskoj ligi. Unatoč tome, na glasu je kao igrač pred kojim je svjetla budućnost. Nažalost po njega, ta budućnost neće biti u Bešiktašu.

Linker
28. travanj 2024 10:31