Zekić i Mourinho

 SCREENSHOT: TWITTER
RAZJASNIO SITUACIJU

Javio nam se Zoran Zekić i ispričao pravu istinu o ‘sukobu‘ s velikom Mourinhom: ‘Oduševio me, ispao je gospodin‘

‘Kad sam shvatio što radi, prišao sam mu i rekao mu da nema potrebe za takvim potezom‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 13. kolovoz 2023. 10:49

Javio nam se Zoran Zekić i ukratko objasnio što se doista dogodilo u prijateljskom meču njegovog Partizanija protiv Rome koju s klupe predvodi veliki Jose Mourinho. Roma je slavila 2:1, međutim, utakmicu je obilježio trenutak u kojem je Mourinho iz igre izvadio igrača Houssema Aouara premda više nije imao pravo na zamjenu. Agencije su prenijele da je to napravio kako bi zaštitio igrača od stalnih i oštrih prekršaja igrača Partizanija.

Potez Portugalca svi su, kako prenose izvještaji, ispratili u čudu. Ni igraču koji je izlazio nije bilo jasno što se događa, a Mou je sve morao pojasniti i četvrtom sucu. Ispalo je da je tako ponizio i našeg trenera Zekića i njegove igrače, jer su igrali preoštro.

Međutim, prava je istina sljedeća.

- Nama se igrač ozlijedio, a više nisam imao pravo na zamjene. Kad je Mourinho to shvatio, odlučio je izvući svog igrača kako bismo na terenu igrali 10 protiv 10. Postupio je kao pravi gospodin i svaka mu čast.

Potom je Zekić želio naglasiti i sljedeće:

- Kad sam shvatio što radi, prišao sam mu i rekao mu da nema potrebe za takvim potezom, ali on je inzistirao i svaka mu čast, oduševio me. Ne znam što je tko izvještavao s ove utakmice, ali ovo što sam vam rekao jedna je istina - zaključio je Zekić.

Mourinho je već godinama na glasu kao "prgavac" pa su neki očito jedna dočekali da ga još malo ocrne. Međutim, Mourinho je ispao pravi gospodin, ne samo da nije ponizio Zekića i Albance, nego im je pružio ruku kako bi igrali ravnopravnu utakmicu. I mi ćemo se pridružiti Zekiću - svaka čast gospodine Mourinho.

Linker
10. svibanj 2024 05:02