Aleksandar Stanojević nakon derbija

 ARENA SPORT
NOVI SHOW U BEOGRADU

Kaos nakon derbija: Zvezda razbila Partizan, a Grobari vlastitog trenera! Pogledajte kakav se pojavio na presici

Staklo je ozlijedilo Aleksandra Stanojevića, koji se na konferenciji za medije pojavio razbijene glave
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2024. 22:58

Crvena zvezda razbila je Partizan u najvećem derbiju srpskog nogometa i to još na gostujućem terenu. Na stadionu u Humskoj slavili su 4:0, a hat-trick postigao je bivši centarfor Gorice Cherif Ndiaye.

Takav rasplet nije se svidio najžešćim navijačima Partizana, Grobarima koji su bili bijesni nakon utakmice. Svoje nezadovoljstvo iskazali su tako da su raznim predmetima gađali igrače na terenu i trenera Aleksandra Stanojevića, a onda su odlučili napraviti korak više.

Spustili su se i do svlačionice svoje momčadi te porazbijali stakla na njoj. Staklo je ozlijedilo trenera Partizana, koji se na konferenciji za medije pojavio razbijene glave. Nezadovoljni navijači skandirali su mu "Stanoje, odlazi".

Crvena zvezda ovom pobjedom nastavila je dominirati srpskom ligom. S utakmicom manje je na prvom mjestu s 22 boda. Ove sezone ima sedam pobjeda i samo jedan neriješen rezultat, dok je Partizan nastavio s lošim izdanjima, baš kao i prošle sezone. U ovu je krenuo s tri pobjede i po dva poraza i remija te je na devetom mjestu s dvije utakmice manje.

Linker
24. rujan 2024 04:40