PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA Pro Shots Photo Agency/ddp Usa/profimedia
TEŠKA SITUACIJA

Kritike za Vatrenog, legenda kluba tvrdi: ‘Ne razgovara, ne druži se, samo razmišlja kako da se vrati kući‘

‘Pošaljite ga doma, vidite koliko novca možete dobiti za njega, ne može se ovako nastaviti‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 09. listopad 2023. 22:46

Kao što smo već i danas pisali, kriza nizozemskog velikana Ajaxa neviđeno je velika, a kritike nizozemskih medija i bivših igrača ne staju. Prvo je na meti bio prva hrvatska ljetna prinova Jakov Medić, a sada je svoju porciju kritika i komentara dobio i najskuplje Ajaxovo pojačanje, hrvatski reprezentativac Josip Šutalo.

Bivši nogometaš i legenda Ajaxa Andy van der Meyde gostovao je na nizozemskoj televiziji u emisiji Veronica Offside i otkrio neke detalje o dosadašnjem životu Šutala u Amsterdamu.

- Najskuplji branič u povijesti Ajaxa ne razgovara ni s kim u Ajaxu, ne druži se, ne pije kavu, samo razmišlja o tome kako da se vrati doma, u Zagreb – rekao je. Na njegove navode nadovezao se još jedan gost emisije, slavni trener Dick Advocaat.

- Pošaljite ga doma, vidite koliko novca možete dobiti za njega, ne može se ovako nastaviti – nadodao je Advocaat.

Ovakve pojačane kritike stižu nakon najgoreg starta Ajaxa u povijesti Eredivisie, gdje nizozemski velikan nakon šest odigranih utakmica ima samo pet bodova, te se nalazi na šesnaestom mjestu. Šutalo nije igrao u posljednjem porazu od AZ Alkmaara, a zamijenio ga je upravo Jakov Medić, koji se također nije proslavio. Podsjetimo, Šutalo je u Ajax stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 20.5 milijuna eura.

Linker
28. travanj 2024 12:46