Cristian Stellini

 LINDSEY PARNABY/Afp
POSLJEDICE DEBAKLA

Novi otkaz u Tottenhamu: sramota protiv Newcastlea ekspresno presudila 48-godišnjem Talijanu

Momčad će do kraja sezone voditi Ryan Mason, koji će drugi put biti privremeni trener
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 24. travanj 2023. 19:19

Cristian Stellini (48) smijenjen je s funkcije privremenog trenera Tottenhama, zajedno sa svojim stručnim stožerom. Njegovu poziciju do kraja sezone preuzet će Ryan Mason, kojem će ovo biti drugi put da preuzima momčad na privremeno razdoblje, nakon što je prošli put naslijedio Joséa Mourinha.

- Nedjeljna igra protiv Newcastlea bila je potpuno neprihvatljiva. Bilo je to poražavajuće za vidjeti. Možemo pogledati mnoge razloge zašto se to dogodilo, ali ja, Uprava, treneri i igrači moramo preuzeti kolektivnu odgovornost. U konačnici odgovornost je moja - rekao je Stellini nakon fijaska.

Iz kluba su zahvalili Stelliniju jer je "uskočio u teškom trenutku sezone" i jer se "profesionalno ponašao tijekom tako izazovnog vremena".

Novi trener Ryan Mason dobro je upoznat s klubom i ubrzo će biti upoznat s novim stručnim stožerom.

- Danas sam se sastao s Odborom za igrače. Momčad je odlučna udružiti snage kako bi osigurala najjači mogući završetak sezone. Svima nam je jasno da moramo pružiti izvedbe koje će zaslužiti podršku navijača - rekao je predsjednik kluba Daniel Levy.

Stellini je u svojem kratkom mandatu dobio samo jednu od četiri utakmice, a nedjeljni poraz od 1:6 protiv Newcastlea bio je presudan za njegovu sudbinu.

Linker
06. svibanj 2024 02:41