PAUL ELLIS Afp
‘BIO JE JAKO UZRUJAN‘

Novinar otkrio kako je iznervirao Kloppa: ‘Odgurnuo mi je mikrofon i stalno ponavljao jednu rečenicu‘

Niels Christian Frederiksen rekao je za Daily Mail da ništa ne zamjera treneru Liverpoola
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 19. ožujak 2024. 14:56

Danski novinar Niels Christian Frederiksen prepričao je što je uslijedio nakon incidenta koji je imao s Jürgenom Kloppom nakon utakmice Manchester Uniteda i Liverpoola u FA Cupu. Razgovor pred kamerama nakon utakmice trener Redsa naprasno je završio već na drugom pitanju.

Frederiksen je Daily Mailu opisao scenu s Old Trafforda.

- Bio je sve nervozniji i onda je počeo: "Glupo pitanje, ne mogu više ovako, ne želim stajati ovdje", i samo je otišao usred drugog odgovora! Bio sam u čudu. Bilo je to sasvim nevino pitanje, ne baš glupo. Nije previše pametno, ali nije ni glupo ni po kojem standardu, a sigurno nije bilo ni agresivno. Stvarno me iznenadilo. Kada je otišao, pitao sam ga: "Zašto se osjećaš tako isprovociranim?" Zatim je vikao na mene i odgurnuo mi mikrofon. Kamere su prestale snimati, a on je otišao kratkim hodnikom prema Unitedovoj svlačionici. Rekao je nešto, nije vikao, već je glasno ponavljao "glupo pitanje", "glupo pitanje", "Neću to tolerirati". Bio je jako, jako uzrujan.

image
OLI SCARFF Afp

Frederiksen je dodao kako ne zamjera šefu Liverpoola.

- Dogodilo se i idemo dalje raditi svoj posao.

Razgovor Frederiksena i Kloppa "pao" je već na drugom pitanju o padu intenziteta njegove momčadi u drugom dijelu utakmice.

- To je malo glupo pitanje. Ako nas gledate često, drugi put nas možete pitati zašto imamo toliko energije. Ne znam koliko smo utakmica imali nedavno i koliko je Manchester United imao. To je sport. Stvarno sam razočaran zbog tog pitanja, ali mislio si da je očito dobro - kazao je Klopp pred kamerama nakon utakmice.

Novinar je potom sumnjičavo upitao: "znači uzrok je previše utakmica?"

- Ti ne misliš tako? Očito nisi baš dobro, a ja nemam živaca za tebe - rekao je trener Liverpoola i napustio intervju.

Linker
27. travanj 2024 09:51