Crvena zvezda . Partizan

 Bane T. Stojanovic/ata Images/profimedia
KIPTE OD BIJESA

Skandal nakon derbija trese srpski nogomet, Partizan najavio bojkot: ‘Sramota, izmasakrirali su nas!‘

‘Partizan će u narednim danima odlučiti hoće li uopće igrati Kup utakmicu s Crvenom zvezdom‘
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2024. 23:08

Nogometaši Crvene zvezde pobijedili su Partizan s 3:2 u 173. vječitom derbiju u sklopu 31. kola srpske Super lige. Crno-bijeli su u dva navrata bili u rezultatskoj prednosti, no domaćini su dvama pogotcima iz jedanaesteraca i pogotkom bivšeg igrača Gorice Cherifa Ndiayea stigli do pobjede nakon preokreta.

Utakmicu se obilježile dvojbene sudačke odluke, a susret je u konačnici produžen čak 20 minuta. Sukladno tomu, Partizan je bio bijesan nakon utakmice te su izdali službeno priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Sramotni sudac, koji je pokrao i uništio,,vječiti derbi ", napravio je ono zbog čega je i poslan. Partizan će razmisliti hoće li igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu igrati utakmicu u kojoj će neki Pavle Ilić unaprijed odrediti rezultat!!!!

Sramotni sudac Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i zao način pokrao nogometni klub Partizan i uništio 173. vječiti derbi. Čovjek koji očito nema zrna srama, niti elementarnog sudačkog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena.

Poslije još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudac teško oštetio i onemogućio da pobijedimo utakmicu u kojoj smo većim dijelom bili bolja momčad i imali vodstvo. Iz tog razloga, nogometni klub Partizan će u nadolazećim danima odlučiti hoće li uopće igrati Kup utakmicu s Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovno neki sudački diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudačka organizacija šalje po zadatku, podcjenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu"

Crvena zvezda i Partizan ponovno će se susresti za četiri dana, u srijedu 24. travnja, na Stadionu Rajko Mitić, poznatom i kao Marakana, u sklopu polufinala Kupa Srbije, a sudeći po navodima iz priopćenja, još ćemo vidjeti hoće li se utakmica uopće održati.

Linker
20. travanj 2024 23:11