Nicolò Zaniolo i Sandro Tonali

 SPADA/LAPRESSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SKANDAL U ITALIJI

Šok u kampu Azzurra: Policija upala u kamp reprezentacije, dvije zvijezde na ispitivanju

Corona je zaprijetio kako će imenovati homoseksualce iz svijeta nogometa
Piše: SNObjavljeno: 12. listopad 2023. 21:10

Nakon što su talijanski mediji jučer objavili vijest o potencijalnom skandalu, priča je dobila nastavak. Naime, kako smo jučer i pisali, Nicolo Fagioli, 22-godišnji igrač Juventusa, tereti se za klađenje na online platformama, a neke od oklada izravno su se ticale Juventusa.

S obzirom na to kako su najbolji talijanski nogometaši trenutačno na okupu, policija je zavirila u dom reprezentacije u Covercianu, gdje se trenutačno vrši ispitivanje nad nogometašima. Kako piše ANSA, na razgovoru su trenutačno Sandro Tonali i Nicolò Zaniolo. Dok je potonji trenutačno član Aston Ville, u prošlosti je nosio dres Intera i Rome, a Tonali, koji je trenutačno u Newcastleu, bivši je igrač Milana.

Na ispitivanju je bio i Fabrizio Corona, talijanski poduzetnik i direktor fotografske agencije, jedan je od svjedoka u cijelom slučaju, a upravo je on spomenuo kako su se kladili i Tonali i Zaniolo. Što se tiče Zaniola, Corona je rekao kako se igrač kladio na utakmicu Rome u talijanskom Kupu dok je sjedio na klupi.

Corona, koji je nedavno bio u zatvoru zbog ucjena, zaprijetio je i kako će imenovati neke homoseksualce iz svijeta nogometa...

Linker
28. travanj 2024 19:03