Paul Scholes

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
NEVJEROJATAN IGRAČ

‘To što je on napravio u svojoj mladoj karijeri bolje je od bilo čega što sam ja vidio u nogometu uopće!‘

‘Zapravo je nevjerojatan, jer uz sve to ima i jak temperament koji sve to upotpunjuje‘
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2023. 08:53

Legenda Manchester Uniteda iz neke druge, uspješne ere, Paul Scholes, dao je svu silu komplimenata velikoj novoj zvijezdi engleskog nogometa Judeu Bellinghamu.

Teško da je netko u Scholesovo vrijeme, dok je United žario i palio Otokom pod palicom velikog Sir Alexa Fergusona, mogao zamisliti da će u današnje vrijeme bolji izbor kluba za mladog engleskog igrača biti Dortmund, umjesto Manchestera.

Upravo je to ustvrdio 48-godišnji Paul Scholes, danas u ulozi sportskog sukomentatora.

"Mislim da to što je Jude Bellingham napravio već do sada u svojoj mladoj karijeri, je bolje od bilo čega što sam ja vidio u nogometu uopće", rekao je Scholes za TNT Sports i objasnio:

image

Jude Bellingham

PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

"Mi (Manchester United) smo bili jako blizu da ga dovedemo prije nekoliko godina, ali on je izabrao Borussiju Dortmund i to je bio pravi izbor kad pogledate što se sve dogodilo tijekom posljednjih nekoliko godina. Bio je to vrlo hrabar potez s njegove strane, ali on izgleda kao tako ambiciozan, tako odlučan mladić, i tako profesionalan igrač ogromnog talenta. Zapravo je nevjerojatan, jer uz sve to ima i jak temperament koji sve to upotpunjuje. Izgleda kao da ga ništa ne može izbaciti iz njegove vizije", zaključio je Scholes.

Bellingham je od dolaska u Madrid ovoga ljeta zabio 10 golova u deset utakmica, i jedini je igrač uz Cristiana Ronalda kojemu je to uspjelo u dresu Reala, a dobru klupsku formu redovno prenosi i u reprezentativne nastupe.

Linker
30. travanj 2024 16:44