Instagram (Edin Džeko)
NEŠTO SE KUHA

Turci objavili: Džeko želi u Hajduk, ali evo što bi se moglo dogoditi

Glavni razlog zašto Džeko sigurno neće ostati u sadašnjem klubu navodno je dolazak Josea Mourinha
Piše: SNObjavljeno: 23. lipanj 2024. 11:15

Nije tajna da je Edin Džeko velika želja navijača Hajduka. Legendarni bosanskohercegovački napadač na odlasku je iz Fenerbahčea i mnogi zazivaju njegov dolazak u grad pod Marjanom.

Navodno je želja obostrana pa u tom dijelu ne bi trebalo biti većih problema, ali Turci bi mogli zakomplicirati situaciju. Tamošnji mediji tvrde da je Fenerbahče stupio u kontakt s Bešiktašem te žele zamjenu igrača. U tom slučaju, Džeko bi se zaputio u potonji klub, a na suprotnu stranu prešao bi Vincent Aboubakar.

"Fenerbahče i Bešiktaš uspostavili su prvi kontakt o zamjeni igrača (Vincent Aboubakar i Edin Džeko). Bosanski nogometaš, koji želi napustiti klub zbog reakcije navijača, želi u hrvatski Hajduk iz Splita", piše Fotospor.

Naravno, sve to pada u vodu ako je Džeko čvrsto odlučio da želi samo u Hajduk. Sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić na jednoj od press konferencija izjavio je:

- Ne bih o imenima, tražit ćemo pojačanja, vidjet ćemo koliko je to moguće.

Glavni razlog zašto Džeko sigurno neće ostati u sadašnjem klubu navodno je dolazak Josea Mourinha na klupu, čovjeka s kojim se nikako ne slaže. Hoće li dolazak "Special Onea" pogurati "Dijamanta" u Hajduk, ostaje za vidjeti u nadolazećem prijelaznom roku...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. lipanj 2024 11:17