SELCUK KILIC/AFP/PROFIMEDIA
KRUŽE GLASINE

Turci plasirali priču o potencijalnom transferu Mislava Oršića, stiže li ponovno kod bivšeg Dinamovog trenera?

Ovo nije prvi puta da se špekulira o transferu Oršića u taj klub
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 02. travanj 2024. 13:18

Turski mediji prenose kako bi Mislav Oršić na ljeto mogao napustiti Trabzonspor, a prema Fotomacu ponovno bi mogao biti u momčadi koju vodi Nenad Bjelica.

"Špekulira se da bi hrvatski trener, koji bi trebao biti šef Union Berlina i sljedeće sezone, mogao ponovno transferirati svog bivšeg učenika Mislava Oršića", navodi se u tekstu u kojem zapravo i nema ničeg konkretnog.

Bjelica je ljetos Oršića doveo u Trabzonspor kojeg je tada vodio, ali nije ga imao niti jednom u svojoj momčadi. Hrvatski nogometaš je, naime, nedugo po dolasku na jednom od prvih treninga doživio tešku ozljedu zbog čega još nije niti debitirao za tursku momčad. Iza njega je operacija križnih ligamenata i rehabilitacija zbog čega i dalje nema službeni nastup za klub.

Inače, ovo nije prvi puta da se špekulira o transferu Oršića u Union Berlin. Još koncem siječnja Bild je izašao s istom informacijom. Tekst su zaključili rečenicom " Iz Trabzonspora ga ne žele olako pustiti jer hrvatski reprezentativac još nije odigrao niti minute za njihov klub". Možda na ljeto u turskom klubu promjene mišljenje.

Inače, turski klub ljetos je za 31-godišnjeg Oršića obeštetio Southampton za 2,4 milijuna eura. Ugovor mu vrijedi do ljeta iduće godine.

Linker
17. travanj 2024 12:22