Thomas Müller

 SCREENSHOT (TIKTOK)
KOMIČNA SCENA

VIDEO Müller davao izjavu u mix zoni pa prasnuo od smijeha: ‘Prisluškuje nas, želi znati našu taktiku...‘

U studiju su tijekom razgovora bili Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 15:40

Bayern i Real Madrid sinoć su odigrali prvu utakmicu polufinala Lige prvaka (2:2), a na Allianz Areni gledali smo zaista fantastičnu utakmicu. Ljubitelji nogometa uistinu su mogli uživati u sjajnoj predstavi koju su nam sinoć pružili Bayern i Real s čak četiri pogotka, a odluka o finalistu past će za tjedan dana na Santiago Bernabeuu.

Nakon utakmice igrači dva tima srdačno su se pozdravili, a u mix zoni je također bilo itekako zanimljivo.

Nakon meča u centru pažnje našao se Thomas Müller koji je davao izjavu za CBS, ali ga je jedan od veznih igrača Real Madrida u tome prekinuo.

U studiju su tijekom razgovora bili Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards te su pričali s Nijemcem koji se potom počeo smijati kada je jedan od veznjaka Reala prolazio pored njega i prisluškivao razgovor.

- Osjećao sam se jako dobro na terenu večeras - govorio je Müller koji se počeo smijati, a potom je nastavio.

- Tchouaméni nas prisluškuje, želi znati našu taktiku za iduću utakmicu.

@cbssportsgolazo Thomas Muller 🤝 Aurélien Tchouaméni Game respect game 😅 #UCLToday #UCL #championsleague #thomasmuller #muller #aurelientchouameni ♬ original sound - CBS Sports Golazo

Nakon toga su se pozdravili ispred kamere te je svatko nastavio svojim putem. Prijateljska atmosfera u tom je trenutku bila prisutna, a potpuna suprotnost trebala bi čekati igrače Bayerna iduće srijede u 21.00.

Linker
01. svibanj 2024 15:40