Vahid Halilhodžić

 AFP/AFP/PROFIMEDIA Afp/Afp/Profimedia
TEŠKI TRENUCI

VIDEO: Navijači Maroka ponizili Halilhodžića nakon pobjede! Pogledajte kako su ispratili bivšeg trenera Dinama

Teške trenutke sinoć je proživio bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2022. 09:58

Marokanska nogometna reprezentacija koju on vodi pobijedila je Južnu Afriku s 2:1 u 1. kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija, ali usprkos tomu navijači su zvižducima ispratili BiH stručnjaka.

Halilhodžić je Maroko odveo na Svjetsko prvenstvo u Kataru, i sinoć je ostvario pobjedu, ali mnogi marokanski navijači mu, čini se, ne mogu oprostiti nepopustljiv stav prema nekim zvijezdama reprezentacije poput Hakima Ziyecha, i njegovo izostavljanje iz momčadi.

Na Stade Moulay Abdallah u Rabatu sinoć je tako doživio silne zvižduke s tribine, kao i ometanja laserom dok je stajao pokraj aut-linije. Zaista rijetko viđeno, posebice prema 'domaćem' treneru.

Zvižduke tribina za Halilhodžića pogledajte OVDJE.

Nakon susreta Halilhodžić nije želio komentirati reakcije s tribina, već se osvrnuo na samu utakmicu.

"Igračima moram čestitati jer su odigrali dobru utakmicu koja je bila jako teška. Južna Afrika nas je iznenadila brzim golom, a moji igrači su odigrali dobro iako su propustili puno prilika. Sada nam slijedi odmopr i priprema za utakmicu protiv Liberije u kojoj također očekujemo pobjedu kojom bi došli na korak od Afričkog kupa nacija", rekao je Halilhodžić čijić će Maroko biti suparnik Hrvatske na otvaranju Mundijala u Kataru.

Linker
07. svibanj 2024 15:54