Petar Musa

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
NOVI PORAZ

VIDEO: Povremeni Vatreni trese mreže na drugom kontinentu, njegova momčad i dalje bez pobjede

Petar Musa je postigao svoj drugi gol od kada je postao član FC Dallasa iz MLS lige
Piše: HinaObjavljeno: 21. travanj 2024. 09:24

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Petar Musa je postigao gol, ali je Dallas i sedmu utakmicu zaredom ostao bez pobjede, izgubivši sa 2:1 na gostovanju kod Colorado Rapidsa.

Domaćin je poveo u 45. minuti autogolom Sebastiana Ibeaghe, a u 49. minuti je strijelac za 2:0 bio Calvin Harris. Petar Musa je u 87. minuti uspio samo ublažiti poraz Dallasa, svojim drugim pogotkom otkako je iz Benfice preselio u američki MLS.

Vancouver Whitecaps su slavili sa 2:0 na gostovanju kod Seattle Soundersa, a hrvatski veznjak Damir Kreilach je igrao za pobjednike od 63. minute.

Bez ozlijeđenog Darija Župarića u sastavu Portland Timbers su odigrali 2:2 na gostovanju kod Colombus Crewa.

Vancouver je sa 16 bodova iz osam nastupa vodeća momčad Zapadne konferencije. Portland je sa 10 bodova na 11. poiciji, a Dallas je na predzadnjem, 13. mjestu sa samo pet bodova.

U Istočnoj konferenciji vodi Inter Miami sa 18 bodova iz 10 utakmica, a do pete pobjede u sezoni Lionel Messi i društvo su došli slavljem 3:1 protiv Nashvillea pred svojim navijačima. Gosti su poveli u 2. minuti autogolom Franca Negrija, a onda je na scenu stupio Messi. Postigao je pogodak za izjednačenje u 11. minuti, potom je asistirao Sergiju Busquetsu za 2:1 u 39. minuti, da bi u 81. minuti realizirao kazneni udararac i svojim drugim pogotkom potvrdio pobjedu Intera.

Linker
21. travanj 2024 10:49