PAUL ELLIS Afp
CURE ŠOKANTNI DETALJI

‘Bila sam u totalnom šoku! Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene, stalno je govorio - ništa se ne brini‘

Kada on ne bude gledao otet ću te, mislila sam da se šali - rekla je djevojka
Piše: SNObjavljeno: 18. kolovoz 2022. 12:43

Sud u Chesteru u Engleskoj nastavio je sa suđenjem Benjaminu Mendyju, bivšem igraču Manchester Cityja koji je optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine.

Prva od sedam žena koje optužuju nogometaša rekla je policiji kako je upoznala Mendyja u Barceloni još 2017. godine. U listopadu 2018. Mendy joj je, prema njezinoj izjavi, prijetio tijekom jednog noćnog izlaska.

- Kada on ne bude gledao otet ću te, mislila sam da se šali - rekla je djevojka.

Nakon tuluma, djevojka je s prijateljicom odlučila provesti noć u spavaćoj sobi u nogometaševoj ‘vili strave‘ gdje je imao tzv. ‘sobe panike‘ u koje je znao zaključavati svoje žrtve.

image
PAUL ELLIS Afp

Unesrećena 29-godišnjakinja je objasnila kako je Mendy idućeg jutra ušao u kupaonicu u vremenu dok se ona tuširala i tako narušio njezin privatni prostor protiv njezine volje.

- Osjetila sam njegovu prisutnost. Ne znam kako, ali osjetila. Bila sam u šoku. Samo sam htjela uhvatiti ručnik.

Porota sastavljena od osam muškaraca i šest žena poslušala je izjavu djevojke koju je snimila policija u kojoj objašnjava kako ju je nogometaš spriječio da izađe iz kupaonice. Tijekom te borbe Mendy joj je skinuo gaće, protrljao intimne dijelove te joj približio svoj penis.

- Pokušala sam ga odmaknuti, ali on me je nastavio gurati. Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene. Stalno je govorio ‘Ne brini, objasnila je žena, pa nastavila:

- Govorio mi je stvari poput ‘bojiš li se? Ne mora te biti strah‘ - rekla je tužiteljica, koja je potom sudu objasnila kako ju je Mendy gurnuo na krevet i pokušao staviti u krilo dok se ona pokušavala pokriti ručnikom, govoreći mu ‘stani‘ i ‘ne‘.

Žena je policiji objasnila da se ne sjeća kako je incident završio, ali da je skupila svoju odjeću, obukla se i izašla na ulazna vrata kuće kako bi pozovala taksi.

Linker
30. studeni 2023 21:50