OLI SCARFF Afp
FILMSKA PRIČA

Bivša nogometna zvijezda traži izlaz iz teške životne krize, ostao je bez ušteđevine i sve stavio na prodaju

Kako prenose strani mediji 28-godišnji Francuz se želi riješiti i imanja kojeg ima na Otoku
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2023. 14:05

Bivša zvijezda Manchester Cityja, Benjamin Mendy prije nekoliko je dana oslobođen svih optužbi za silovanje, a nakon svega ga čeka jedna druga bitka. Mendy se nakon svega vratio na teren i postao je član francuskog Lorienta, ali se našao u financijskim problemima.

Naime, nogometaš je zbog sudskog spora ostao bez ušteđevine, a ima i dug od 900.000 eura za porez u Engleskoj. Kako prenose strani mediji 28-godišnji Francuz se želi riješiti i imanja kojeg ima na Otoku. Imanje u Cheshireu stavljeno je na prodaju, ali za sada se nije javio nitko tko bi iskeširao pet milijuna funti za isto koliko je traženo u početku.

image
OLI SCARFF Afp

Mendy je navodno nakon svega drastično odlučio spustiti cijenu, za čak 750 tisuća funti u nadi da će se pojaviti neki kupac čime bi se riješio problema koje ima i s porezom.

Kuća ima 1000 kvadrata i 7000 kvadrata zemlje, šest spavaćih soba, veliki dnevni boravak, sobu za zabavu, kino, bazen, teretanu...

Valja istaknuti kako će Mendy tražiti odštetu i od Manchester Cityja koji mu za vrijeme suđenja nije isplaćivao ugovorne obveze. Tu će Francuz tražiti oko 10 milijuna funti.

- Rečeno mi je da će City riješiti sve oko plaćanja. Nije imao isplatu od 2021. godine, a samo suđenje ga je koštalo milijun funti. U pregovorima smo sa Cityjem - rekao je Mendyev računovođa.

Linker
27. travanj 2024 05:33