Marijan Kustić i Aleksander Čeferin

 DAMIR SENCAR Afp
SVE POHVALE

Čeferinovo pismo zahvale HNS-u i Marijanu Kustiću: ‘Nadam se da će vas sjajno prvenstvo dodatno motivirati‘

‘Održavanje takvog događaja zahtijeva ne samo ogromnu količinu rada, već i značajan angažman pojedinaca.‘
Piše: SNObjavljeno: 21. rujan 2023. 18:52

Predsjednik Europske nogometne federacije Uefe, Aleksander Čeferin, poslao je pismo zahvale predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Marijanu Kustiću na odličnoj organizaciji Europskog prvenstva u futsalu za igrače do 19 godina, domaćin kojemu je bio Poreč.

Pismo predsjednika Uefe Aleksandera Čeferina HNS-u prenosimo u cijelosti.

Poštovani predsjedniče, dragi Marijane,

Nakon uzbudljivog finala, koje je kulminiralo upečatljivom pobjedom Portugala, s puno emocija i lijepih uspomena opraštamo se od UEFA Futsal Europskog prvenstva za igrače do 19 godina.

U ime UEFA-e, Izvršnog odbora UEFA-e i UEFA-inog Odbora za futsal i nogomet na pijesku, želim zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu na odličnoj organizaciji ovog turnira.

Održavanje takvog događaja zahtijeva ne samo ogromnu količinu rada, već i značajan angažman pojedinaca. Svi volonteri, članovi lokalnog organizacijskog odbora i osoblje dvorane u svakom trenutku iskazivali su veliku profesionalnost, a zahvaljujući njihovom marljivom radu turnir je bio vrlo uspješan.

Nadam se da će vas uspjeh ovog Uefinog natjecanja potaknuti da se i u budućnosti kandidirate za domaćinstvo sličnih prvenstava.

S poštovanjem,

Aleksander Čeferin

Linker
14. studeni 2023 11:47